Losse Verhuur

Als professionele gebruiker kan U al onze materialen los huren, dwz dat u ze zelf ophaalt en zelf retour brengt op de afgesproken datum. Wij gebruiken uitsluitend professionele en betrouwbare merken in een 100 % perfecte verhuurstaat. Door onze uitgebreide verhuurstock kunnen wij u een ruim aanbod bieden van diverse audiovisuele materialen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Al onze materialen zijn op een zodanige manier ingebouwd en bekabeld dat ze optimaal compatibel met elkaar zijn en een snelle en eenvoudige montage toelaten. Alle apparatuur is ingebouwd in flightcases of geplaatst in dollies om het transport te vereenvoudigen en ze te beschermen tegen de zware beproevingen van het gebruik. Alle vermelde verhuurprijzen zijn dagprijzen. Voor langere periodes hanteren wij volgende eenvoudige staffels: 2 dagen = dagprijs x 1.2 3-7 dagen = dagprijs x 1.5 8-14 dagen = dagprijs x 2 15-21 dagen = dagprijs x 2.5 22-28 dagen = dagprijs x 3

Standbouw

Omega Belgium bouwt modulaire standen, zowel nationaal als internationaal. Omega Belgium is gespecialiseerd in het plaatsen van standen en structuren met verlichting voor beurzen. Creativiteit is onze drijfveer. Onze toepassingen zijn oneindig. Van een eenvoudige structuur met zwarte doeken tot verhoogde vloeren, berging, zwevende plafonds,... Logoprojectie, plasmaschermen en videowalls , lichteffecten, LED-verlichting, doorzichtige banners, spanplafonds en sterrenhemels geven een extra dimensie aan Uw stand. Onze grafisch ontwerper tekent voor U een voorstel in 3D zodat U meteen een duidelijk beeld krijgt van hoe Uw stand er zal uitzien. Ons voorstel maken wij altijd volgens Uw wensen, suggesties en budget.

Bedrijfsevenementen

Klassevolle uitstraling bij een bedrijfsevent, productvoorstelling, modeshow, personeelsfeest, bedrijfsbeurs, ... Omega Belgium helpt U hierbij door middel van professionele apparatuur en een feilloze service.

Podiumbouw

Omega Belgium verhuurt podia van klein tot groot, al of niet overdekt. Overdekt gaan we van 6m x 6m tot max. 12m x 8m. Overdekking opgebouwd met groundsupport, vierkante truss-structuur en afgewerkt met stijlvol grijze bache. Met zadeldak, boogdak of archdak. Extra PA-wings, PA-tent, backstage, ... de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Eveneens hebben wij 2 vip-podiumtrailers in verhuur. Deze kunnen zowel als productietrailer, als roadshowtrailer of als podiumtrailer worden ingezet. Overdekte podia en vip-podiumtrailers worden enkel door onze diensten geplaatst.